Handelsbetingelser hos FS SERVICE OG LOGISTIK

Generelle oplysninger

FS SERVICE OG LOGISTIK
Hovedgaden 440
2640 Hedehusene
CVR nr.: 31836913
Telefon: 60171730
E-mail: info@fslogistik.com

Generelt

FS SERVICE & LOGISTIK er ikke ansvarlig for tab, skader, manglende levering, som ikke skyldes FS SERVICE & LOGISTIK egen uagtsomhed, eller for tab, skader, som skyldes:

  •  Afsenderens, modtagerens eller enhver anden parts handling, forsømmelse eller undladelse, der gør krav på en interesse i forsendelsen.
  •  forsendelsens art eller enhver defekt, egenskab eller iboende mangel ved den.
  •  naturkatastrofer, luft farer, offentlige fjender, offentlige myndigheder, der handler med faktisk eller tilsyneladende lovhjemmel, eller undladelser fra told- eller karantæneembedsmænds side, optøjer, strejker, borgerlige uroligheder, risici i forbindelse med krigstilstand, vejrforhold eller forsinkelse af fly eller andre køretøjer, der anvendes til at levere transporttjenester.
  •  Handlinger eller undladelser fra en transportør eller anden enhed eller person, som FS SERVICE & LOGISTIK har tilbudt en forsendelse til transport ud over den transport, som FS SERVICE & LOGISTIK har leveret, uanset om afsenderen har anmodet om eller haft kendskab til sådanne leveringsaftaler med tredjepart.
  •  SÆRLIGE SKADER ELLER FØLGESKADER ELLER ANDRE INDIREKTE TAB, HVAD DER SKAL SKE, uanset om FS SERVICE & LOGISTIK havde kendskab til eller burde have haft kendskab til, at sådanne skader kunne opstå, herunder, men ikke begrænset til, tab af fortjeneste, indtjening, indkomst, renteindtægter eller tab af markedsmuligheder
  •  Skade forårsaget af rystelser på interne komponenter, der ikke er fikseret ekstraordinært under transporten, dækkes ikke af FS SERVICE OG LOGISTIK
  •  Glasemballerede varer og varer med flydende indhold skal sendes i en yderemballage, der er velegnet til distribution med FS SERVICE OG LOGISTIK. Der skal anvendes en indre emballage, der beskytter varerne mod ydre påvirkninger og som absorberer og forhindrer evt. udsivning fra varerne. Afsender skal sikre, at der ikke kan ske forskydning, tryk eller stød, hverken genstandene imellem eller mellem indholdet og pakkens yderemballage.

Forsendelser

FS SERVICE & LOGISTIK accepterer ikke farlige, brændbare eller eksplosive materialer, ædle materialer eller sten i nogen form, værdipapirer, omsættelige instrumenter, valuta, annullerede frimærker, kassechecks, antikviteter, husdyr eller planter eller fordærvelige varer, tobak og tobaksprodukter, og i tilfælde af at en afsender skulle aflevere sådanne genstande til FS SERVICE & LOGISTIK, skal afsenderen holde FS SERVICE & LOGISTIK skadesløs for.

Alle krav, skader og udgifter, der opstår i forbindelse hermed, og FS SERVICE & LOGISTIK har ret til at behandle sådanne genstande efter eget skøn, herunder retten til at opgive transporten af dem, straks når får vi kendskab til, at sådanne genstande er blevet budt ind, og FS SERVICE & LOGISTIK har ret til at behandle dem efter eget skøn, herunder retten til at opgive transporten af dem, så snart får kendskab til, at de er blevet budt ind.

Forsikring

Der tilbydes ekstra forsikrings mulighed som kan tilkøbes inden bestilling af labels. Pakkens værdi er dyre end 4000kr kan der tilkøbes ekstra forsikring for pakken til 100kr, alt under 4000kr bliver dækkes af FS SERVICE & LOGISTIK

Priser

Hos FS SERVICE OG LOGISTIK er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Hvis kunden har købt forkert beregnet labels forbeholder vi ret til at ændre til den rette pris efter aftalt med kunden.

Betaling

FS SERVICE OG LOGISTIK modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og ændringer

Levering

FS SERVICE OG LOGISTIK tilstræber at afhente og afsende ordre indgået inden kl. 11 samme dag, ordre herefter afhentes og sendes næstfølgende hverdag.

Dine pakker sendes af FS service & logistik, Danmark og hele Europa.

OBS: Hvis der ikke er nogen til at tage imod pakken på udleveringsadressen bliver pakken flyttet til det nærmeste aftalte pakkeshop, hvilket du får besked om. Erhverv pakker bliver leveret på adressen.

Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

FS SERVICE OG LOGISTIK
Hovedgaden 440
2640 Hedehusene

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

 Fortrydelse

Fortryder du dit køb, efter du har oprettet en label, så kan annullering/afbestilling kan som regel foretages indtil 2 timer før det aftalte afhentningstidspunkt. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Kunden kan kun fortryde køb af label, men hvis pakken er afhentet og sendt, kan den ikke fortrydes/annulleres.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 5 arbejdsdage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbs refunderinger.

Fortrydelse skal anmeldes til os og hvis afhentning sker og du fortryder efterfølgende så betalingen refunderes efter alt omkostninger er trukket fra beløbet. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@fslogistik.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

FS SERVICE OG LOGISTIK
Hovedgaden 440
2640 Hedehusene

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for FS SERVICE OG LOGISTIK. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.